Zrmanja Adventures Festival

Što je Zrmanja Adventure festival?

Zrmanja Adventures festival je turističko sportska manifestacija koja za cilj ima afirmirati posebne oblike sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice ima za smisao predstaviti prostor južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe sa svim svojim pritokama, te bukovačkog krša koji ima ogroman potencijal.

Predstavljanje prostora koji je dugi niz godina bio potpuno društveno i znanstveno zapušten te stagnirao u svom razvoju zbog nepravednih povijesnih hipoteka, dobio je novu razvojnu šansu upravo u afirmaciji navedenih potencijala koji su od neprocjenjive vrijednosti a koji se mogu usporediti s najljepšim svjetskim destinacijama.

Kako bi se taj potencijal u najboljem svijetlu predstavio u Hrvatskoj, Europi i Svijetu, Zrmanja Adventures festival će 2018. godine kroz svoju izvedbu Stand Up Paddle štafete, Trail-a Tri Rijeke i Rafting regate predstaviti – pokazati svu ljepotu i vrijednosti prostora.

Zrmanja Adventures festival nema samo za smisao afirmaciju prostora i posebnih oblika turizma, odnosno ekonomskog razvoja i reanimacije posrnulog gospodarstva, već i značajnu poruku zaštite netaknute prirode i svega onoga što ona nudi, stoga je Zrmanja Adventure festival 2018. tematski festival s jasnom porukom – ZAŠTITIMO ZRMANJU I NJENE PRITOKE.

Zaštitimo Zrmanju i njen krš od svih oblika devastacije, nebrige, zapuštenosti, posebice neprimjerenih investicija infrastrukturnih objekata kao što su hidroelektrane ….. koje zasigurno neće stvoriti dodatnu vrijednost, već kompromitirati sav potencijal bukovačkog krša.

Premium paket za dvoje

Uključuje:

  • Dva noćenja za dvije osobe u Mobilnoj kućici, kamp s četiri zvjezdice (4*)
  • Prijava na sve discipline
  • Obrok nakon disciplina
  • T-Shirt festivala
  • Ulaz na koncert TBF-a

Cijena: 1.500,00 kn

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.