U OBROVAC STIŽE TBF Zrmanja Adventures festival bit će dio nacionalne kampanje “Naše rijeke, naše blago”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Na manifestaciji Zrmanja Adventures Festival koja se održava u travnju, nastupit će i splitska grupa TBF.

Manifestaciju je prepoznala je WWF Adria – svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode te će ovogodišnji festival ujedno biti dijelom višegodišnje nacionalne kampanje „Naše rijeke, naše blago!” s ciljem zaštite hrvatskih rijeka od štetnih projekata izgradnje neodrživih hidroelektrana.

Namjera je organizatora da festival uz uživanje u netaknutoj prirodi pruži sudionicima dobru zabavu, a to osigurava koncert megapopularne spliske grupe TBF. Nastupit će u subotu, 28. travnja, nakon dodjele medalja pobjednicima Traila Tri rijeke, u centru Obrovca, na nogometnom igralištu uz samu rijeku Zrmanju. Novost je i mogućnost da sudionici, uz prijavu na bilo koju disciplinu, borave u za tu priliku organiziranom kampu (sa sanitarnim čvorom), bez dodatnih troškova, u centru Obrovca.

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke! Ova turističko sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice predstavljanju južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe s pritokama, te bukovačkog krša i prepoznavanja njegovog velikog potencijala. Festival će 2018. godine u tri dana kroz izvedbu StandUpPaddle štafete, Trail-a Tri rijeke i Rafting regate pokazati svu ljepotu ovog prostora.