U OBROVAC STIŽE TBF Zrmanja Adventures festival bit će dio nacionalne kampanje “Naše rijeke, naše blago”

Na manifestaciji Zrmanja Adventures Festival koja se održava u travnju, nastupit će i splitska grupa TBF.

Manifestaciju je prepoznala je WWF Adria – svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode te će ovogodišnji festival ujedno biti dijelom višegodišnje nacionalne kampanje „Naše rijeke, naše blago!” s ciljem zaštite hrvatskih rijeka od štetnih projekata izgradnje neodrživih hidroelektrana.

Namjera je organizatora da festival uz uživanje u netaknutoj prirodi pruži sudionicima dobru zabavu, a to osigurava koncert megapopularne spliske grupe TBF. Nastupit će u subotu, 28. travnja, nakon dodjele medalja pobjednicima Traila Tri rijeke, u centru Obrovca, na nogometnom igralištu uz samu rijeku Zrmanju. Novost je i mogućnost da sudionici, uz prijavu na bilo koju disciplinu, borave u za tu priliku organiziranom kampu (sa sanitarnim čvorom), bez dodatnih troškova, u centru Obrovca.

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke! Ova turističko sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice predstavljanju južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe s pritokama, te bukovačkog krša i prepoznavanja njegovog velikog potencijala. Festival će 2018. godine u tri dana kroz izvedbu StandUpPaddle štafete, Trail-a Tri rijeke i Rafting regate pokazati svu ljepotu ovog prostora.