Izbor Ljepotice Krša

Poštovane natjecateljice i natjecatelji,

Odabir ljepotice krša bit će iznimno složen i zahtjevan zadatak koji će morati odraditi tajni timovi raspoređeni na četri kontrolne točke te startu i cilju a koji će osim prirodne ljepote natjecateljica imati niz vrlo zahtjevnih kriterija kao što su sportski duh, držanje i ponašanje najtecateljica te niz ostalih karakteristika koje, naravno, ne želimo do kraja otkriti.

Ljepota, požrtvovnost, diplomacija i tiha dominacija žene u životu ovog gorštačkog kraja, uvijek je bila prisutna, iako to zvuči pomalo nevjerojatno.

Zato, drage natjecateljice, ako usput, na stazi, sretnete pastirku u poodmaklim godinama, zaustavite se na trenutak i pozdravite je jer ste upravo sreli jednu takvu ženu.

Pobjednica, čija će se ljepota morati natjecati s ljepotom Velebita, Zrmanje, Krnjeze i Krupe minimalno godinu dana, skupa sa svojim pratiljama, osim laskave titule dobit će i posebne nagrade.

A Vi, dragi natjecatelji, budite i kavaliri jer Vi dolazite na red 2021. godine. Ostavljamo vam godinu dana da trenirate bacanje kamena s ramena jer bi to mogao biti jedan od važnih kriterija za idući izbor Mistera Krša.

Topli pozdrav,

Organizator